Tipe anyar tina palapah pelindung kalungguhan boga leungeun baju

Tipe anyar tina palapah pelindung kalungguhan boga leungeun baju

Pondok Description:

HA08 protective sheath skirt (single face without sleeves) Non-sleeve radiological protection skirt/lead suit model: HA08 It is mainly used for the protection of X-ray, and the user can choose the protection series of different parameters and specifications according to the need. (the protection of gamma rays is generally 0.5 MMPB). The default size of this dress is medium size. If there are other conditions, the price will fluctuate, please specific consultation!   Radioprotection ski...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao or Yantai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Peta:: panyalindungan radiasi
  • Kalungguhan sarimbag :: 0.35mmpb
  • spésifikasi :: L, M, S
  • jéntré produk

    Tags produk

    HA08 rok malapah pelindung (beungeut tunggal tanpa sleeves)

    Non-leungeun baju radiological panyalindungan rok / modél jas lead: HA08

    Ieu utamana dipaké pikeun panangtayungan X-ray, sarta pamaké bisa milih serial perlindungan parameter béda jeung spésifikasi nurutkeun perlu. (Panangtayungan sinar gamma umumna 0,5 MMPB).

    Ukuran standar pakéan ieu ukuranana sedeng. Mun aya waé sejen, harga bakal turun naek, mangga rundingan husus!

     

    rok Radioprotection anti kalungguhan pakean kalungguhan panutup pelindung anyar internasional

    Kiwari, nu paling ultralight, bahan panyalindungan ultra-ipis jeung ultra-lemes di dunya; Dibandingkeun jeung pakean kalungguhan sarupa diimpor, anu beurat relatif 25 nepi ka 30 persén bisa ngurangan.

     

    - ray cocog pelindung mibanda pasipatan pelindung unggulan

    Sebaran kalungguhan pisan seragam jeung pamakéan normal tina kalungguhan henteu attenuated. Nyadiakeun 0,35 / 0.5mmPb kalungguhan sarimbag; Ngagem-tahan, gampang-to-bersih bahan permukaan ngajaga investasi anjeun ka extent maksimum;

     

    Desain struktur anyar nu ray overskirt pelindung anti kalungguhan jas

    Éta dijieun bahan multi-lapisan, kalawan desain struktur manusa profésional, nu ngajadikeun anjeun ngarasa nyaman.

     

    prosés manufaktur precision

    workmanship exquisite, meticulous, awét, hayu Anjeun nganggo sésana assured;

    Ray jas pelindung pikeun pakéan pelindung

    gaya nu geus aslina tur rupa nu geus réngsé

    Beunghar ukuranana, euweuh urusan anjeun gajih ipis, jangkung tur pondok, salawasna boga cocog pikeun anjeun, jadi kawas ka tukang ngaput pikeun anjeun; A belasan gaya, kelir euyeub bisa dipilih, pinuh ngembarkeun kapribadian Anjeun.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    kontak Us

    • Shandong Chen lu alat médis ko. LTD
    • Telepon: 4006667636
    • Telepon: 0535-8982222
    • Surélék: admin@sdchenlu.com

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Bérita paling énggal

    • The feedback from Indonesia customer

      The feedback from Indonesia customer   Thanks to receive the feedback from the Indonesia customer.Please accept our best wishes for your happiness and success. The  standard lead equivalent Chenlu X ray protecti...

    • We appreciate being given this opportunit...

      Lead is a chemical element with symbol Pb (from the Latin plumbum) and atomic number 82.Lead can screen X rays and radioactive rays.In hospitals, doctors often have a lead plate to protect their chest when making X r...

    • Very grateful to our clients for the supp...

      Lead coat which must be unfolded sould be placed flat or hung on hangers in a properly ventilated room, well away from heat sources and avoiding direct exposure to sunlight.You should wash them with professional dete...

    • We appreciate being given this opportunit...

      X-ray protective clothing is mainly used to protect human body from the effects of radiation.According to X-ray exposure and differrent working conditions, the lead content of protective clothing is differrent,storag...

    • A batch of export goods,protective skirt ...

      http://www.sdcl86.com/uploads/95a142fbc3d7c9100757a40aa0123791.mp4 Shandong Chen Lu Medical Instrument CO., LTD. is the professional manufacture of radiation protective products .  Our X ray protective clothing are co...