bahan diimpor ngajaga kalungguhan palapis dua kali sided

bahan diimpor ngajaga kalungguhan palapis dua kali sided

Pondok Description:

HD02 kalungguhan gél (samping ganda dina sleeves panjang) 1, fungsi: eta utamana dipaké pikeun panangtayungan sinar X, bisa nurutkeun pamaké kudu utamana dipaké pikeun panangtayungan radiasi (X, sinar gamma, panyalindungan), pamaké bisa milih nurutkeun peryogi produk panyalindungan runtuyan spésifikasi béda (perlindungan sinar gamma 0,5 MMPB umum milih). 2. Gaya: leungeun baju panjang sisi ganda, panyalindungan anu leuwih komprehensif; 3. Bahan: Amérika diimpor kalungguhan karét 4. tipe anyar Internasional pelindung le ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao or Yantai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Kalungguhan sarimbag: 0.35mmpb
  • peran: panyalindungan radiasi
  • bahan: kalungguhan karét
  • jéntré produk

    Tags produk

    正 穿 长袖 双面 铅 衣

    HD02 kalungguhan gél (samping ganda dina sleeves panjang)
    1, fungsi: eta utamana dipaké pikeun panangtayungan sinar X, bisa nurutkeun pamaké kudu utamana dipaké pikeun panangtayungan radiasi (X, sinar gamma, panyalindungan), pamaké bisa milih nurutkeun peryogi produk panyalindungan runtuyan spésifikasi béda (perlindungan sinar gamma 0,5 MMPB umum milih).
    2. Gaya: leungeun baju panjang sisi ganda, panyalindungan anu leuwih komprehensif;
    3. Bahan: Amérika diimpor kalungguhan karét
    4. tipe anyar Internasional kalungguhan kulit pelindung, anu ultra-lampu anjog internasional, ultra-ipis, bahan pelindung ultra-lemes; Dibandingkeun kalawan kalungguhan pakean biasa, nu beurat relatif 25 nepi ka 30 persén bisa ngurangan.
    5. kinerja panyalindungan Good, sebaran nuju pisan seragam, pamakéan normal tina kalungguhan sarimbag moal attenuate;
    6. Nyadiakeun 0,35 / 0.5mmPb kalungguhan sarimbag; Ngagem-tahan, gampang-to-bersih bahan permukaan ngajaga investasi anjeun ka extent maksimum;

    Quick Details

    Properties

    Medical X-ray Equipments & Access

    Brand Name:

    Chenlu

    Color

    as your requirement

    Place of Origin:

    Shandong, China (Mainland)

    Name:

    medical X-ray Lead protective clothing

    Material:

    Natural Rubber and Yellow Lead

    Size

    S/M/L/XL and OEM

    Function:

    protection from X-ray

    Certificate:

    CE ISO

    Using Life:

    4-5 years

    Style

    X-ray Lead Apron

    Lead equivalent:

    0.35mmpb,0.5mmpb

    SupplyAbility:

    1000 Piece/Pieces per Month X-ray medical x ray lead apron

    Packaging Details

    4 sets/ctn/62*35*11cm for X-ray medical x ray lead apron

    Port

    Qingdao or Yantai,China

     

    Produk urang utama:
    panyalindungan awakna Asasi Manusa produk utama: X-ray pelindung pakean kalungguhan pakéan, X-ray rok pelindung, ngakibatkeun gelas, sal kalungguhan, kalungguhan cap, sarung kalungguhan, ngakibatkeun sarung, panyalindungan gonadal, panyalindungan pinareup, hansip leungeun, panangan panyalindungan , jsb
    produk utama pakakas pelindung: layar kalungguhan mobile, ditunda layar kalungguhan, curtain ranjang, kalungguhan curtain mobile, kaca nuju sareng patali suplai bantu.

    Eta dijieun tina karét alam na danpowder konéng ku ngolah na outsourcing lawon. interior mangrupa multi-lapisan bahan pelindung anyar, sebaran nuju aya malah, kinerja panyalindungan téh alus, sarta cahaya sareng lemes, teu gampang pikeun narekahan;
    Lawon exterior téh awét sarta awét, sarta éta waterproof na antistatic. Ieu gampang pikeun ngabersihan jeung disinfect.
    Hal ieu beautifully dirancang, fashionable tur pinuh ku rupa-rupa, nu ngajadikeun anjeun nyaman jeung teu nyaman dina penampilan.
    Metoda inspeksi produk (1) produk dites dina 80 KVP, 32 mas, 72 panjang fokus dina kaayaan fotografi X-ray, lajeng nitenan poto pilem, di pilem X-ray, upami ukuran tina jandela, ceuk kanaékan éta ketebalan bahan, nyerep radiasi anu kuat. (2) lamun nembongan poék, ti ketebalan tina bahan di loka kasebut robah. (3) lamun ujung titik poék jelas, nya meureun alatan ngaruksak kana bahan pelindung internal, anu biasana disababkeun ku pamakéan lepat sandang pelindung. (4) lamun aya jumlah leutik bintik gelap, éta dihasilkeun nalika produksi pakean pelindung, kayaning pinhole. Hal ieu dibuktikeun ku bukti klinis yen titik poék kalayan diaméter henteu leuwih ti 5mm moal mangaruhan efek pelindung. Lamun jumlah spot poék leuwih badag batan 5mm nu kapanggih, atawa loba bintik leutik tur poék kudu noticed, éta kudu dicatet. (5) lamun aya kalangkang lila, éta nunjukkeun yén karét kalungguhan bisa megatkeun di wewengkon nu disababkeun ku gudang bener sandang pelindung. Pangropéa produk (1) produk ieu kedah teu kakeunaan sinar panonpoé, nempatkeun jauh ti sumber panas, sarta teu bisa ngontak kalayan produk lianna kayaning cat, asam, alkali, jsb (2) produk ieu bakal disimpen dina well-ventilated jeung kmu garing kamar. Hawa geus 0-30 derajat, sarta suhu relatif geus 80%. HC06 anti ngagem hiji sided kalungguhan kutang: gaya kalungguhan karét super lemes: sanajan awak eusi tipe lead: 025, 035, 05mmpb; Model: L, M, S; Lingkup aplikasi: dipaké keur diagnosis radiological panyalindungan awak manusa. Taun pamakéan: nagara ngabogaan période dibereskeun 4-5 taun, exceeding panjang pamakéan atawa frékuénsi pamakéan, sarta bisa pariksa efek pelindung tina jas pelindung on na sorangan. Pariksa metoda: make leungeun datar noél atawa cabut permukaan lawon, jeung observasi gaya panon, lamun aya nu katilu retakan anu, produk nu teu bisa make, kedah besi tua update teh. Mun hiji detektor dosis profésional bisa ngadeteksi extent atenuasi radiasi, perlu pikeun nangtukeun naha produk pelindung kudu diganti.

     

     Top quality dental medical x ray lead apron   HA07

    Size

    L*M  mm

    Wear Reference

    S

    900*600

    ≤165cm

    M

    1000*600

    165-175cm

    L

    1100*600

    ≥175cm

     

    Our services

    ♦For all your inquires about us or our   lead cloth lead apron  , we will reply  you in detail within  24 hours

    ♦ We own professional team have professional attitude to recommend products and services, introducing the  lead cloth lead apron for you

    ♦Our   lead cloth lead apron   have various type and  function  , We will recommend to you that according to your requirements

    ♦We offer OEM services. Can print your own logo on the lead cloth lead apron

    ♦ We have very experienced engineers, can help you better use our lead cloth lead apron

     

    Certification

    certification

     

     




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    kontak Us

    • Shandong Chen lu alat médis ko. LTD
    • Telepon: 4006667636
    • Telepon: 0535-8982222
    • Surélék: admin@sdchenlu.com

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Bérita paling énggal

    • The feedback from Indonesia customer

      The feedback from Indonesia customer   Thanks to receive the feedback from the Indonesia customer.Please accept our best wishes for your happiness and success. The  standard lead equivalent Chenlu X ray protecti...

    • We appreciate being given this opportunit...

      Lead is a chemical element with symbol Pb (from the Latin plumbum) and atomic number 82.Lead can screen X rays and radioactive rays.In hospitals, doctors often have a lead plate to protect their chest when making X r...

    • Very grateful to our clients for the supp...

      Lead coat which must be unfolded sould be placed flat or hung on hangers in a properly ventilated room, well away from heat sources and avoiding direct exposure to sunlight.You should wash them with professional dete...

    • We appreciate being given this opportunit...

      X-ray protective clothing is mainly used to protect human body from the effects of radiation.According to X-ray exposure and differrent working conditions, the lead content of protective clothing is differrent,storag...

    • A batch of export goods,protective skirt ...

      http://www.sdcl86.com/uploads/95a142fbc3d7c9100757a40aa0123791.mp4 Shandong Chen Lu Medical Instrument CO., LTD. is the professional manufacture of radiation protective products .  Our X ray protective clothing are co...