semi-leungeun baju tunggal sided anti radiasi jaket kalungguhan gél anyar Chen lu urang

semi-leungeun baju tunggal sided anti radiasi jaket kalungguhan gél anyar Chen lu urang

Pondok Description:

1. Lead equivalent: 0.35 MMPB, 0.5mmpb; Or other protective equivalent. 2. Style: semi-sleeve 3, function: it is mainly used for protection of X ray, the user can according to need is mainly used for radiation protection (X, gamma rays, protection), the user can choose according to need protection series products of different specifications (0.5 MMPB gamma rays protection generally choose). 3. Reference for protective clothing size: S no. : 900 (length) *600mm (width) M no. : 1000 (length) ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao or Yantai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Peta: Radiasi-bukti buktina X-ray
  • Jasa ciri: Sareng kualitas alus keur sataun
  • Kalungguhan sarimbag: 0.35mmpb
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. Diterangkeun sarimbag: 0,35 MMPB, 0.5mmpb; Atawa sarimbag pelindung lianna.

    2. Gaya: semi-leungeun baju

    3, fungsi: eta utamana dipaké pikeun panangtayungan sinar X, pamaké bisa nurutkeun kedah utamana dipaké pikeun panangtayungan radiasi (X, sinar gamma, panyalindungan), pamaké bisa milih nurutkeun peryogi produk panyalindungan runtuyan spésifikasi béda (0,5 MMPB sinar gamma panyalindungan umum milih).

    3. Rujukan keur ukuran pakean pelindung:

    S euweuh. : 900 (panjangna) * 600mm (rubak)

    M euweuh. : 1000 (panjangna) * 600mm (lega)

    L euweuh. : 1100 (lila) * 600mm (lega)

    4. Warna: 12 kelir milih ti

    5. pedaran Bahan:

    Eta dijieun tina karét alam na danpowder konéng ku ngolah na outsourcing lawon. interior mangrupa multi-lapisan bahan pelindung anyar, sebaran nuju aya malah, kinerja panyalindungan téh alus, sarta cahaya sareng lemes, teu gampang pikeun narekahan;

    Lawon exterior téh awét sarta awét, sarta éta waterproof na antistatic. Ieu gampang pikeun ngabersihan jeung disinfect.

    Hal ieu beautifully dirancang, fashionable tur pinuh ku rupa-rupa, nu ngajadikeun anjeun nyaman jeung teu nyaman dina penampilan.

    pernyataan ukuranana:
    900mm * 600mm (S) Cocog jeung jangkungna: 165cm 以下
    1000mm * 600mm (M ) Cocog jeung jangkungna: 165cm-175cm
    1100mm * 600mm   ( L ) Cocog jeung jangkungna: 175cm-185cm

    Shandong Chen lu alat médis ko., LTD. Mangrupakeun perusahaan tinggi-tech nu bebas panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung operasi.

    produk utama:

    perlindungan awak manusa produk utama: X-ray pelindung pakean kalungguhan pakéan, X-ray rok pelindung, ngakibatkeun gelas, sal kalungguhan, kalungguhan cap, sarung kalungguhan, ngakibatkeun sarung, panyalindungan gonadal, panyalindungan pinareup, hansip leungeun, panangan panyalindungan, jsb

    produk utama alat pelindung: layar kalungguhan mobile, ditunda layar kalungguhan, curtain ranjang, kalungguhan curtain mobile, kaca nuju sareng patali suplai bantu.

     




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    kontak Us

    • Shandong Chen lu alat médis ko. LTD
    • Telepon: 4006667636
    • Telepon: 0535-8982222
    • Surélék: admin@sdchenlu.com

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Bérita paling énggal

    • The feedback from Indonesia customer

      The feedback from Indonesia customer   Thanks to receive the feedback from the Indonesia customer.Please accept our best wishes for your happiness and success. The  standard lead equivalent Chenlu X ray protecti...

    • We appreciate being given this opportunit...

      Lead is a chemical element with symbol Pb (from the Latin plumbum) and atomic number 82.Lead can screen X rays and radioactive rays.In hospitals, doctors often have a lead plate to protect their chest when making X r...

    • Very grateful to our clients for the supp...

      Lead coat which must be unfolded sould be placed flat or hung on hangers in a properly ventilated room, well away from heat sources and avoiding direct exposure to sunlight.You should wash them with professional dete...

    • We appreciate being given this opportunit...

      X-ray protective clothing is mainly used to protect human body from the effects of radiation.According to X-ray exposure and differrent working conditions, the lead content of protective clothing is differrent,storag...

    • A batch of export goods,protective skirt ...

      http://www.sdcl86.com/uploads/95a142fbc3d7c9100757a40aa0123791.mp4 Shandong Chen Lu Medical Instrument CO., LTD. is the professional manufacture of radiation protective products .  Our X ray protective clothing are co...