Anti x ray lempeng / varian panyalindungan kalungguhan ngalawan tiroid

Anti x ray lempeng / varian panyalindungan kalungguhan ngalawan tiroid

Pondok Description:

beuheung X-ray panyalindungan tiroid / kalungguhan beuheung HA11 sinar - X neckline pelindung pitur palindung sarimbag: 0,35 MMPB, 0.5mmpb; Atawa Nyieun husus sarimbag pelindung séjén; Peran panyalindungan radiological tina beuheung sakurilingna: dipaké pikeun nolak karuksakan tina sinar X jeung kelenjar tiroid manusa; Jinis radiological sal panyalindungan: kerah badag tur tipe béda, panyalindungan leuwih komprehensif; Ukuran tina kerah radioprotection: ukuran ukuran rata, ukuran t ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao or Yantai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    X-ray beuheung panyalindungan tiroid / kalungguhan beuheung HA11

     

    X - ray pelindung fitur neckline

    Pelindung sarimbag: 0,35 MMPB, 0.5mmpb; Atawa Nyieun husus sarimbag pelindung séjén;

    Peran panyalindungan radiological tina beuheung sakurilingna: dipaké pikeun nolak karuksakan tina sinar X jeung kelenjar tiroid manusa;

    Jinis radiological sal panyalindungan: kerah badag tur tipe béda, panyalindungan leuwih komprehensif;

    Ukuran tina kerah radioprotection: ukuran ukuran rata, ukuran iteuk bisa disaluyukeun;

    Warna panyalindungan radiological: 12 kelir standar bisa dipilih pikeun cocog mingpin pakean pelindung kami

     

    Shandong Chen lu médis instrumen ko., LTD mangrupakeun profésional pabrik pakean pelindung, shorten jarak tina produk jeung customer langsung, jadi hargana preferential, kuantitas urutan, beuki beuki nguntungkeun hargana, pikeun detil, mangga inquire !

     

    Produk urang utama:

    perlindungan awak manusa produk utama: X-ray pelindung pakean kalungguhan pakéan, X-ray rok pelindung, ngakibatkeun gelas, sal kalungguhan, kalungguhan cap, sarung kalungguhan, ngakibatkeun sarung, panyalindungan gonadal, panyalindungan pinareup, hansip leungeun, panangan panyalindungan, jsb

    produk utama alat pelindung: layar kalungguhan mobile, ditunda layar kalungguhan, curtain ranjang, kalungguhan curtain mobile, kaca nuju sareng patali suplai bantu.

    Wilujeng sumping di telepon rundingan

    Telepon: 0535-8982222 / 8522678

    Telepon: 15318629666

    15589584182

    QQ: 2069188472


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    kontak Us

    • Shandong Chen lu alat médis ko. LTD
    • Telepon: 4006667636
    • Telepon: 0535-8982222
    • Surélék: admin@sdchenlu.com

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Bérita paling énggal

    • 德国劳易测电子诚邀您莅临2019CMEF医疗器械...

      当前页面: 首页 >新闻中心 >业界动态 >德国劳易测电子诚邀您莅临2019CMEF医疗器械展,5.14-17… CMEF作为医疗健康领域内全球专业的科学创新展示平台,将于2019年5月14-17日在上海国家会展中心举行,以“智能重构未来”...

    • efforts bring me a big order.

      an india customer has contacted for about 1 month after the spring festival, quantity is 650 pieces, product is lead glasses. there is a sentence, efforts will bring you success. i did it. ...

    • 2019 3.7-9 Xi’an Fair

      Shandong Chenlu Medical will participate in the western international medical equipment exhibition, boost the western development, we are serious. Booth number: hall B 336. Xi ‘an qujiang international conven...

    • Agent of Japan import lead apron

      Japan original import lead-free lead apron, 100 years of Japanese enterprises, (founded in 1913) achievement of 100 years of brand. SIAA aseptic certification, ultra-light and ultra-thin lead clothing. We chenlu med...