Tentang Kami

961685861405vbrg80383

Shandong Chen lu alat médis ko., LTD. Aya di kota basisir nu geulis tina endog, mangrupakeun parusahaan dahareun kaayaan sarta administrasi tamba persetujuan ti husus nu geus kalibet dina médis, médan industri X-ray parabot pelindung panalungtikan peralatan tur ngembangkeun, produksi jeung jualan keur integrasi usaha tinggi-tech. Di antarana, nu patén nasional (zl2014205451262 patén), anu sacara mandiri maju, tiasa alleviate rarasaan tina kantétan jeung pakean pelindung radiological bébas tina rumah sakit.
parusahaan urang bakal adhering ka "kajujuran téh pondasi amanah, kualitas anu sumber perusahaan" prinsipna mah, strives keur survival ku kualitas nu, neangan ngembangkeun ku sains jeung teknologi, urang-berorientasi, terus ngaronjatkeun kualitas produk, nyugemakeun syarat pamaké. Kalayan produk kualitasna alus sarta layanan sampurna sanggeus-jualan meunang konsumén. Urang bakal leungeun dina leungeun jeung beurat lega nasabah tur dealers nyieun isukan hadé. Ngabagéakeun sagala nasabah tur dealers nelepon atawa konsultasi hurup.


WhatsApp Online Chat !