Rreth nesh

961685861405vbrg80383

Shandong Chen lu bashkë instrument mjekësor., LTD. A është e vendosur në qytetin e bukur bregdetar të vezës, është një kompani me ushqim të shtetit dhe administratës drogës miratimin e specialiteti është e angazhuar në mjekësore, fushën industriale X-Ray Pajisje mbrojtëse, hulumtim pajisjet dhe zhvillimit, prodhimit dhe shitjes për integrimin e ndërmarrje të teknologjisë së lartë. Midis tyre, patentë kombëtare (zl2014205451262 patentë), e cila është zhvilluar në mënyrë të pavarur, mund të lehtësojë ndjenjën e lidhjes dhe të lirë veshje radiologjike mbrojtëse e spitalit.
Kompania jonë do të jetë respektimi i "ndershmërisë është themeli i besimit, cilësia është burimi i ndërmarrjes" parim, përpiqet për të mbijetuar nga cilësia, të kërkojë zhvillimin nga shkenca dhe teknologjia, njerëz të orientuar, vazhdimisht të përmirësuar cilësinë e produktit, të kënaqur kërkesat e përdoruesit. Me produkte të cilësisë së lartë dhe të përsosur pas shitjes shërbimi për të fituar konsumatorët. Ne do të dorëzojë në dorë të masave të gjera të konsumatorëve dhe tregtarëve për të krijuar një të mirë nesër. Mirëpritur të gjithë konsumatorët dhe tregtarët telefononi ose konsultim letër.


WhatsApp Online Chat !