materi diimpor kanggo nglindhungi timbal nutupi pindho sisi

materi diimpor kanggo nglindhungi timbal nutupi pindho sisi

Short Description:

HD02 timbal gel (sisih pindho ing long) 1, fungsi: kang utamané dipigunakaké kanggo pangayoman saka ray X, bisa miturut kedhaftar kudu utamané dipigunakaké kanggo pangayoman radiation (X, sinar gamma, pangayoman), pangguna bisa milih miturut kudu produk Proteksi seri specifications beda (pangayoman sinar gamma 0,5 MMPB umume milih). 2. Gaya: lengan panjang sisih pindho, pangayoman luwih lengkap; 3. Bahan: American diimpor timbal karet 4. jinis anyar International saka protèktif le ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao or Yantai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Lead padha: 0.35mmpb
  • peran: pangayoman radiation
  • materi: timbal karet
  • Detail produk

    Tags Product

    正 穿 长袖 双面 铅 衣

    HD02 timbal gel (sisih pindho ing long)
    1, fungsi: kang utamané dipigunakaké kanggo pangayoman saka ray X, bisa miturut kedhaftar kudu utamané dipigunakaké kanggo pangayoman radiation (X, sinar gamma, pangayoman), pangguna bisa milih miturut kudu produk Proteksi seri specifications beda (pangayoman sinar gamma 0,5 MMPB umume milih).
    2. Gaya: lengan panjang sisih pindho, pangayoman luwih lengkap;
    3. Bahan: American diimpor timbal karet
    4. jinis anyar International timbal kulit protèktif, Ultra-lampu anjog internasional, Ultra-lancip, materi protèktif Ultra-alus; Dibandhingake karo timbal sandhangan biasa, bobot relatif saka 25 kanggo 30 persen bisa suda.
    5. kinerja pangayoman Good, distribusi timbal banget seragam, normal nggunakake timbal padha ora attenuate;
    6. Nyedhiyani 0.35 / 0.5mmPb timbal padha; Nyandhang-tahan, gampang-kanggo-resik bahan lumahing kanggo nglindhungi investasi menyang ombone maksimum;

    Quick Details

    Properties

    Medical X-ray Equipments & Access

    Brand Name:

    Chenlu

    Color

    as your requirement

    Place of Origin:

    Shandong, China (Mainland)

    Name:

    medical X-ray Lead protective clothing

    Material:

    Natural Rubber and Yellow Lead

    Size

    S/M/L/XL and OEM

    Function:

    protection from X-ray

    Certificate:

    CE ISO

    Using Life:

    4-5 years

    Style

    X-ray Lead Apron

    Lead equivalent:

    0.35mmpb,0.5mmpb

    SupplyAbility:

    1000 Piece/Pieces per Month X-ray medical x ray lead apron

    Packaging Details

    4 sets/ctn/62*35*11cm for X-ray medical x ray lead apron

    Port

    Qingdao or Yantai,China

     

    Kita produk utama:
    pangayoman awak Human produk utama: X-ray protèktif sandhangan timbal sandhangan, X-ray rok protèktif, mimpin kaca tingal, Selendang timbal, timbal tutup, sarung tangan timbal, mimpin sarung, pangayoman gonadal, pangayoman susu, njaga tangan, lengen pangayoman , etc.
    produk utama peralatan protèktif: layar timbal mobile, dilereni soko tugas layar timbal, langsir amben, timbal langsir mobile, kaca timbal lan related Penyetor tambahan.

    Kang digawe saka karet alami lan danpowder kuning dening Processing lan outsourcing kain. interior punika multi-lapisan materi protèktif anyar, distribusi timbal malah, kinerja pangayoman apik, lan cahya lan alus, ora gampang kanggo rengat;
    Kain njaba iku awet lan awet, lan iku anti banyu lan antistatic. Iku gampang kanggo ngresiki lan disinfect.
    Iku wis apik dirancang, modern lan kebak macem-macem, kang ndadekake kowe nyaman lan nyaman ing katon.
    Cara pengawasan Product (1) produk dites ing 80 KVP, 32 mas, 72 dawa fokus wonten ing kawontenan photography X-ray, lan banjur mirsani foto ing film, ing film X-ray, yen ukuran window, ngandika Tambah ing kekandelan materi, nresep radiation kuwat. (2) yen katon peteng, kekandelan saka materi ing situs iki diganti. (3) yen ing pojok titik peteng langit, iku uga amarga ngrusak kanggo materi protèktif internal, kang biasane sing disebabake panggunaan salah sandhangan protèktif. (4) yen ana jumlah cilik saka panggonan peteng, kang diprodhuksi sak produksi sandhangan protèktif, kayata pinhole. Punika mbuktekaken dening bukti Clinical sing titik peteng karo diameteripun saka ora luwih saka 5mm ora bakal mengaruhi efek protèktif. Yen sawetara panggonan peteng luwih gedhe saka 5mm ditemokaké, utawa akeh panggonan cilik lan peteng kudu ngeweruhi, iku kudu nyatet. (5) yen ana Shadow long, iku nuduhake yen karet timbal bisa break ing wilayah, kang disebabake dening panyimpenan samesthine sandhangan protèktif. Pangopènan Product (1) produk iki kudu ora kapapar langsung suryo srengenge, nyeleh adoh saka sumber panas, lan ora bisa ngubungi karo produk kayata Paint, asam, alkali, lan sapiturute (2) prodhuk iki bakal disimpen ing uga-ventilated lan kelangan lan garing kamar. Suhu 0-30 derajat, lan suhu relatif 80%. HC06 anti-nyandhang siji-sisi timbal rompi: gaya timbal karet super alus: malah awak isi jinis timbal: 025, 035, 05mmpb; Model: L, M, S; Lingkup aplikasi: digunakake kanggo diagnosa radiological saka pangayoman awak manungsa. Taun nggunakake: negara nduweni wektu tetep 4-5 taun, ngluwihi dawa nggunakake utawa frekuensi saka nggunakake, lan bisa mriksa efek protèktif saka miturut protèktif ing dhewe. Priksa cara: nggunakake tangan warata kanggo tutul utawa mbusak lumahing kain, karo pengamatan pasukan mripat, yen ana katelu saka kokain, prodhuk ora bisa nggunakake, kudu kethokan nganyari. Yen nglacak dosis profesional bisa ndeteksi ombone saka penipisan radiation, iku perlu kanggo nemtokake apa produk protèktif kudu diganti.

     

     Top quality dental medical x ray lead apron   HA07

    Size

    L*M  mm

    Wear Reference

    S

    900*600

    ≤165cm

    M

    1000*600

    165-175cm

    L

    1100*600

    ≥175cm

     

    Our services

    ♦For all your inquires about us or our   lead cloth lead apron  , we will reply  you in detail within  24 hours

    ♦ We own professional team have professional attitude to recommend products and services, introducing the  lead cloth lead apron for you

    ♦Our   lead cloth lead apron   have various type and  function  , We will recommend to you that according to your requirements

    ♦We offer OEM services. Can print your own logo on the lead cloth lead apron

    ♦ We have very experienced engineers, can help you better use our lead cloth lead apron

     

    Certification

    certification

     

     




  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Contact Us

    • Shandong Chen lu peralatan medical co. LTD
    • Telpon: 4006667636
    • Telpon: 0535-8982222
    • E-mail: admin@sdchenlu.com

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Latest News

    • The feedback from Indonesia customer

      The feedback from Indonesia customer   Thanks to receive the feedback from the Indonesia customer.Please accept our best wishes for your happiness and success. The  standard lead equivalent Chenlu X ray protecti...

    • We appreciate being given this opportunit...

      Lead is a chemical element with symbol Pb (from the Latin plumbum) and atomic number 82.Lead can screen X rays and radioactive rays.In hospitals, doctors often have a lead plate to protect their chest when making X r...

    • Very grateful to our clients for the supp...

      Lead coat which must be unfolded sould be placed flat or hung on hangers in a properly ventilated room, well away from heat sources and avoiding direct exposure to sunlight.You should wash them with professional dete...

    • We appreciate being given this opportunit...

      X-ray protective clothing is mainly used to protect human body from the effects of radiation.According to X-ray exposure and differrent working conditions, the lead content of protective clothing is differrent,storag...

    • A batch of export goods,protective skirt ...

      http://www.sdcl86.com/uploads/95a142fbc3d7c9100757a40aa0123791.mp4 Shandong Chen Lu Medical Instrument CO., LTD. is the professional manufacture of radiation protective products .  Our X ray protective clothing are co...