Babagan awake dhewe

961685861405vbrg80383

Shandong Chen lu instrument medical co., LTD. Dumunung ing gisik kutha ing ayu endhog, iku perusahaan karo pangan negara lan administrasi tamba persetujuan beluk wis melu ing medical, lapangan industri X-ray peralatan protèktif, riset peralatan lan pembangunan, produksi lan dodolan kanggo integrasi saka Enterprises dhuwur-tech. Antarane wong-wong mau, paten nasional (zl2014205451262 paten), kang sacara dikembangaké, bisa ngenthengake koyo lampiran lan sandhangan protèktif radiological free saka rumah sakit.
Our company bakal adhering menyang "kejujuran minangka pondasi dateng, kualitas sumber perusahaan" asas, ngumbar kanggo kaslametané dening kualitas, ngupaya mbangun kanthi ilmu lan teknologi, wong-oriented, saya nambah kualitas produk, gawe marem syarat pangguna. Kanthi produk kualitas lan layanan sampurna sasampunipun-sales menang pelanggan. Kita bakal ngulungake ing tangan kanggo masal godhongé amba saka pelanggan lan panganyang kanggo nggawe sesuk luwih. Welcome kabeh pelanggan lan panganyang nelpon utawa rembugan layang.


WhatsApp Online Chat !